Halsey a îmbinat utilul cu plăcutul. Artista a stat departe de scenă o bună perioadă de timp din cauza pandemiei, dar și din cauza sarcinii. Proaspăta mămică nu a pierdut deloc timpul, așa că rezultatul orelor petrecute în studioul de înregistrări este deja aici.

Fanii lui Halsey pot spune doar atât: a meritat așteptarea! Artista a revenit în peisajul muzical, nu cu o piesă, ci cu un întreg album. ”If I Can’t Have Love, I Want Power” este produs de Trent Reznor și Atticus Ross.

”Albumul acesta reprezintă conceptul bucuriei, dar și al groazei care se intalează odată cu sarcina și nașterea. A fost foarte important pentru mine ca această copertă să prezinte călătoria mea din ultimele luni. Ideea de a mă reprezenta pe mine din perspectivă sexuală, dar și ca un cadou pentru copilul meu sunt două concepte care pot coexista în pace. Această imagine celebrează corpul din timpul și de după sarcină ca fiind ceva frumos, ceva ce merită admirat. Avem un drum lung de parcurs să scăpăm de stigmatul social referitor la corpuri și la alăptare. Sper ca ăsta să fie un pas în direcția potrivită!”, a scris artista pe Instagram.