Alexandra Stan in back in business. Artista a lansat prima piesă de după despărțirea de soțul ei și e gata să meargă mai departe și să lase în urmă trecutul. După ce le-a dat indicii fanilor ei de pe rețelele de socializare în ultimele zile, Alexandra Stan a lansat, în sfârșit, melodia ”Tokyo”. Piesa a apărut pe YouTube în variantă audio inițial, iar acum este disponibil și videoclipul.

Alexandra Stan a avut un an plin până acum, din toate punctele de vedere. La începutul verii, artista le-a dat fanilor ei vestea că s-a căsătorit în secret și l-a prezentat lumii pe cel care i-a furat inima și care în câteva luni a dus-o la altar. Dragostea a durat câteva luni, iar toamna a venit cu o veste tristă pentru fanii artistei: Alexandra și soțul ei s-au despărțit. Cântăreața a șters toate pozele cu fostul ei de pe Instagram și a mers mai departe. A plecat într-o vacanță în Dubai, s-a concentrat pe muzică și tocmai a lansat o piesă nouă. 

”Tokyo” este pariul Alexandrei Stan pentru acest sfârșit de an. Este o melodie în limba engleză, cu un sound care îți face poftă de party. E perfectă să o asculți în mașină, în căști sau oricând ai nevoie de o piesă care să te relaxeze și să îți facă poftă de dans. Play!