Anul și albumul, așa ar putea fi descrisă activitatea lui Justin Bieber. Artistul are de gând să lanseze album nou, dar, până săptămâniile viitoare Biebs le-a oferit fanilor cadou piesa ”Hold on”.

Justin Bieber a lansat anul trecut albumul ”Changes”, iar acum are din nou o surpriză pentru fani. Biebs a petrecut perioada de carantină în studioul de înregistrări, iar rezultatul se va vedea pe 19 martie, atunci când artistul va lansa albumul ”Justice”.

Albumul ”Justice” va fi disponibil pe 19 martie. Într-o perioadă în care totul este greșit pe această planetă, toți tânjim după vindecare și după dreptate pentru umanitate. Scopul creării acestui album a fost să fac acea muzică care să ofere confort, să fac piese prin care oamenii să se conecteze și să nu se mai simtă singuri. Muzica este un mod plăcut de a ne reaminti că nu suntem singuri. Știu că nu pot rezolva nedreptatea doar prin muzică, dar știu că o putem face fiecare în parte. Acesta sunt eu, cel care își face o mică parte. Partea mea.”, a scris Biebs pe Instagram.

Piesa ”Hold on” a venit la pachet cu un videoclip fresh și deja a cucerit Youtube-ul. În doar opatru ore de la lansare, Biebs se apropie de borna de un milion de vizualizări.