Sunt mulți artiști pe listă care ar trebui să mulțumească TikTok-ului pentru succesul pe care îl au. ”telepatía” este una dintre piesele care s-au remarcat pe TikTok, iar viralizarea acesteia a făcut-o pe Kali Uchis să filmeze videoclip.

5 milioane de vizualizări în dpoar 3 zile, așa se prezintă ”telepatía”, una dintre cele mai virale piese de pe internet. Kali Uchis a cucerit instant toate platformele de streaming și, poate cel mai important în zilele noastre, TikTok-ul.

Încă din liceu Kali a cochetat cu pianul și saxofonul și a fost membra unei trupe de jazz. Uchis nu s-a dat bătută și perseverența ei a fost răsplătită. În 2018, artista a cântat în deschiderea ”L.A To The Moon Tour”, turneu susținut de  Lana Del Rey.

Pe numele ei Karly-Marina Loaiza, artista își stilizează singură fotografiile și art work-urile albumelor pe care le-a lansat. Numele de scenă a fost ales la sugestiile tatălui ei, iar piesa ”telepatía” este inclusă pe albumul “Sin Miedo” care a debutat pe primul loc în Billboard Top Latin. 

Ai aici videoclipul: