Zayn Malik doar ce a devenit tătic și se pare că și inspirația a atins cote maxime. Fostul membru One Direction a lansat piesa ”Better” și credem că are toate șansele să cucerească topurile.

Zayn Malik a luat o pauză de la muzică și având în vedere piesa pe care a lansat-o, putem spune că a fost o pauză benefică. Artistul a revenit cu ”Better”, iar fanii care au ascultat deja piesa sunt convinși că fostul membru One Direction și-a pus pe versuri povestea de dragoste cu modelul Gigi Hadid.

Zayn și Gigi par mai pregătiți ca niciodată pentru cel mai important rol din viața lor, cel de părinți. Cuplul știa că fanii sunt nerăbdători să afle când va naște modelul, așa că cei doi nu au putut să nu împărtășească vestea pe rețelele sociale.

”Fetița noastră s-a născut sănătoasă și frumoasă. Încerc să vă spun ce simt acum, dar îmi este imposibil să transpun în cuvinte. Iubirea pe care o simt pentru această ființă este dincolo de puterea mea de a înțelege. Sunt mândru să spun că este a mea și sunt recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scirs Zayn pe Instagram.