VUNK începe toamna în forță, cu o piesă nouă în colaborare cu Lidia Buble.  „Vino, Du-te” este un cântec compus în perioada stării de urgență, de către Cornel Ilie, solistul formației și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. 

Pe acorduri de vals, versurile cântecului vorbesc despre acele momente de incertitudine și inconsecvență din orice poveste de dragoste care nu mai are viitor. 

“Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă. Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină.
Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi”
, a declarat Cornel Ilie. 

"Aceasta piesă este despre nehotărârea ce se instalează în inima cuplurilor atunci când nimic nu a mai rămas de spus sau de trăit, dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino... Du-te, lasă-mă şi nu mă lăsa... Un joc intens al emoțiilor în care mulți se regăsesc. Îmi doream de mult timp o piesă cu Vunk şi uite că am reuşit în toamna asta să am o piesă ca o confesiune”, a declarat Lidia Buble.