În ziua în care a împlinit 27 de ani, The Weeknd le-a făcut cadou fanilor un videoclip nou. ”Reminder” e piesa pe care o promovează, face parte de pe albumul ”Starboy”, iar acum are parte și de videoclip.

VIDEOCLIP NOU: Dorian Popa, Liviu Teodorescu & Laura Giurcanu - #Fanele

Melodia a fost lansată la sfârșitul lui 2016, odată cu albumul ”Starboy”, iar acum The Weeknd a filmat și videoclipul. A ales să îl lanseze exact de ziua lui de naștere și la doar o zi după piesa în care l-a făcut praf pe Justin Bieber. E drept că ”Some Way” e o colaborare, dar toată lumea s-a prins în direcția cui era îndreptat mesajul, atât al lui The Weeknd, cât și al lui NAV.

VIDEOCLIP NOU: The Chainsmokers - Paris

Vizualul piesei e mai chill decât clipurile cu care ne-a obișnuit The Weeknd în ultima vreme. ”False Alarm”, de exemplu, a fost plin de violență și conținut explicit. De data aceasta, The Weeknd și-a invitat prietenii celebri la un party la el acasă, așa, ca de ziua lui.  Drake, YG, A$AP Rocky, French Montana și Travis Scott apar în videoclip, alături de o mulțime de fete frumoase și deloc cuminți. Sigur că nu lipsesc mașinile de lux și avionul privat. Sună ca și cum ar fi un clip marca Pitbull, nu-i așa? Ei, bine, nu, e chiar The Weeknd cu un ”Reminder”. Îți place?