Îi mai oprește cineva pe băieții de la The Chainsmokers? Nu! După ce au avut, hands down, cea mai tare piesă din 2016, sunt hotărâți să domine topurile și anul acesta. La o lună de când au lansat piesa ”Paris”, au filmat și videoclipul și își propun să-și surprindă fanii cu ceva beton în materie de tehnologie, dar toate la timpul lor.

Un tip i-a cucerit pe băieții de la The Chainsmokers cu felul în care cântă. Va merge cu ei în turneu!

Dacă te-ai îndrăgostit deja de melodia ”Paris”, și suntem siguri că ai făcut-o, clipul îți va tăia respirația. Protagonista e o tipă foarte frumoasă și curajoasă, care nu se teme să stea agățată la fereastră la înălțimi amețitoare. NU te sfătuim să încerci așa ceva acasă! 

8 piese care au fost acuzate de PLAGIAT după ce au ajuns No. 1

Băieții de la The Chainsmokers își doresc să facă experiența lor în Paris și mai intensă și să o aducă mai aproape de fani. De aceea, au anunțat că vor lansa și o variantă a videoclipului pentru Play Station. Au bătut deja palma cu cei de la Sony, pentru un proiect de realitate virtuală numit sugestiv ”Lost In Music”. Vor filma un videoclip VR pentru piesa ”Paris”, iar dacă ai acasă Play Station, te vei putea plimba cu băieții de la The Chainsmokers pe străzile din Paris și vei putea experimenta totul din perspectiva lor. Tare, nu? Până una-alta, așa arată videoclipul oficial al piesei: