E clar! Băieții de la The Chainsmokers nu se mai opresc cu nici un chip. Au lansat al doilea videoclip într-o săptămână, după featuringul cu XYLØ la piesa "Setting Fires". "Al We Know" e o colaborare cu Pheobe Ryan și vine la exact două luni după "Closer". 

The Chainsmokers a lansat 4 remixuri oficiale pentru "Closer"

E clar că 2016 e anul The Chainsmokers. Noua piesă sună la fel de bine precum "Closer". Are un beat ce încălzește rapid atmosfera, cu coarde synthetice pe un beat hip-hop, iar artista indie-pop Pheobe Ryan vine să îndulcească soundul cu vocea sa caldă.

VIDEO: Ăsta e cel mai BETON cover la piesa "Closer", de la The Chainsmokers

Clipul e filmat după un concept interesant și seamănă mai mult cu un film dramatic. Un tânăr primește un telefon prin care e anunțat că cineva apropiat este pe moarte. Vestea îl copleșește atât de mult încât își părăsește casa și prietena, și confuz pornește spre un magazin, își cumpără băutură și pleacă departe. Trece prin deșert, merge pe dealuri, iar în final își găsește liniștea și pe prietena lui acolo.

"All We Know" e una din cele 5 piese incluse pe EP-ul Collage, abia lansat de The Chainsmokers, alături de HIT-urile "Closer" și "Don't Let Me Down."