Sore a revenit cu o nouă piesă, aceasta se numește "Ce faci, fată" ;i vine la pachet cu un videoclip pe care trebuie să îl vedeți.

Piesa a fost scrisă chiar de Sore, de muzică s-au ocupat Vlad Popescu, Sore, Roland Kiss și Șerban Cazan, iar videolclipul a fost regizat de ea. "Fii fata care susține o alta fată și încurajează alte femei să creadă în ele și în visele lor ❤.", a scris vedeta pe rețelele sociale.

Sore a invitat-o pe Erin, fetița ei de aproape 4 ani, să joace în clip rolul ei în copilărie, iar alături de ea, colegele ei de grădiniță să le interpreteze pe prietenele ei atunci când erau mici. Interacțiunea dintre Sore și Erin aduce un plus de sensibilitate poveștii video transmise prin piesă „Ce faci, față?” și face că mesajul ei să fie puternic și să sublinieze că încrederea în forțele proprii este o lecție care se preda încă din copilărie.

„M-am gândit la față mea și la toate de-ce-urile pe care mi le adresează, pornind de la lucruri concrete până la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece că lucrurile pe care i le repet legate de încredere, vise și valori personale devin din ce în ce mai împământenite în personalitatea ei, așa că eu cred că un adult puternic și bine crescut se conturează, evident, din copilărie. Erin și-a dorit să filmeze, e deja maricica și înclinația ei spre artă este evidență prin activitatiile zilnice. Eu cred că femeile sunt fetițe în interiorul lor, mă regăsesc atât de mult în Erin încât îmi imaginez că fiecare dintre noi are un “eu” copil în el și se refugiază acolo atunci când îi permite timpul”, explică Sore.

Tu i-ai dat play?