După ce a lansat piesele „Ce mai faci, străine?” si „Cine-i salvează pe eroi”, Smiley revine cu o altă piesă despre aceeași temă, care se numește „Va fi bine!” și care vine la pachet și cu un videoclip, pe care trebuie să-l vedeți.

Videoclipul piesei „Va fi bine!”, deși filmat doar cu Smiley în prim plan, în perioada de stare de urgență, cu echipa restrânsă, în apropiere de casa artistului, cu toate regulile de siguranță respectate, a ieșit foarte bine.

„A fost atipică toată filmarea, la fel că viață noastră din ultimul timp. Mi-am dorit mult să fie un clip conectat la natură, pentru că în lunile în care am stat acasă, indiferent ce stare de spirit am avut, natură mi-a oferit rază de speranța. Când ieșeam în curte și vedeam că natură e vie și că viață ei merge mai departe, îmi reapărea convingerea că la fel se va întâmplă și cu noi și că, după perioada grea, totul va fi bine”, susține Smiley.

„Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă și cât de des privim cerul și lăsăm să ajungă la noi mesajul „va fi bine”. Nu se poate să apară norii și să nu lase la un moment dat locul soarelui și nici nu există problema care să apară în viață noastră și să nu aducă cu ea cel puțîn o rezolvare și o lecție învățată. Este o piesă optimistă care sper să reușească să redea senzația de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreună, de tot ce ne place și ne-a lipsit în ultima perioada.”, a declarat Smiley.

I-ai dat play?