Sişu Tudor şi Connect-R și-au unit forțele și au lansat piesa "Totul sau Nimic", care vine la pachet și cu un videoclip.

Sişu Tudor nu e străin de colaborările cu Connect-R, cei doi cântând împreună pe piesa La Familia "Curaj" în 2017. "Totul sau nimic" este o piesă profundă, despre maturizarea din băiat în bărbat şi dobândirea de principii si sentimente reale prin lecții grele. Connect-R este latura suavă a acestei creații hip-hop, abordând un R&B ritmat, în vreme ce Sişu Tudor rămâne muşcător, ironic şi având versurile de cartier care l-au consacrat. Prima strofă este despre frați şi frăție, iar a doua strofă a lui Sişu este o veritabilă poezie de dragoste.

Ultima dată când Sişu şi Connect-R au colaborat, La Familia tocmai se reunise după o perioadă de pauză în anul 2017. Atunci a apărut albumul "Codul Bunelor Maniere", primit cu mare entuziasm de către fani. În ultimele săptămâni Sişu a fost prins într-un diss battle cu El Nino, care a lansat piesa intitulată "Diss Sişu". Jumătatea mai trecută prin viață din La Familia a lansat ca răspuns track-ul "Onoarea înainte de moarte", în care aminteşte că "a fost nevoit să facă chestia asta".

I-ai dat play?