Selena Gomez și-a surprins fanii de data aceasta. Artista a lansat piesa ”Lok at her now”, o piesă despre care Selena a spus că este imnul tuturor caracterelor puternice care au trecut prin multe încercări.

"Am simțit că lansând aceste două piese în oglindă voi putea completa povestea despre felul în care cineva se poate redresa indiferent de provocările pe care i le aduce viața. Ignorând factorii perturbatori din exterior și trăindu-ți viața după propriile reguli", a declarat Selena Gomez.

Atât ”Lose you to love me” cât și ”Look at her now” fac parte din proiectul Selenei #ShotOniPhone. ”And here’s my special gift to all of my ride or dies! I created this especially for you. Y’all have been through it all with me and I thank you for pushing me to be the best. Look At Her Now is out now. ❤️”, a scris Selena pe profilul ei de Facebook.

Noua piesă "Look At Her Now" este compusă de artistă împreună cu Julia Michaels, Justin Tranter și Ian Kirkpatrick, cu care a colaborat și pentru piesa "Bad Liar". Ca și clipul melodiei anterioare, și acest nou videoclip este regizat de Sophie Muller, conceptul artistic fiind însă diferit. De la alb-negru se trece la culori puternice, iar cadrul fixat pe chipul Selenei este înlocuit cu cadre dinamice, care suprind o coregrafie inspirată din clipurile pop ale anilor '90.

Tu l-ai văzut?