După lansarea colaborării cu Burna Boy (“My Oasis”), noul single, “Diamonds”, aduce în prim plan vocea remarcabilă a lui Sam Smith, însoțită de o poveste despre iubirile trăite fără regrete. 

Videoclipul este regizat de către Luke Monaghan, colaboratorul său la proiecte precum “How Do You Sleep”, “Too Good At Goodbyes” sau “Wrinting’s On The Wall”. 

Depășind deja 30 miliarde de ascultări pe platformele de streaming, un total pentru primele două materiale discografice, care au fost ambele no. 1, următorul album lansat de Sam Smith, care va fi prezentat publicului pe 30 octombrie 2020, urmărește direcția de succes pe care a construit-o până acum. 

Pentru artwork-ul albumului “Love Goes”, Sam Smith a colaborat cu fotograful britanic Alasdair McLellan (Vogue, Kim Jones, Louis Vuitton). 

Printre producătorii și compozitorii de pe noul album îi putem menționa pe Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback/MXM(Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth (Love Goes title track), Stargate, Guy Lawrence (Disclosure) și Jimmy Napes.