Puya,Guz și Andra și-au unit forțele și împreună au lansat piesa "Dorul", care vine la pachet și cu un videoclip.

“M-am bucurat când Puya mi-a propus să colaborăm și am putut să contribui cu textul meu și vocea mea la o piesă foarte sinceră și dureroasă despre originile noastre.”, a spus Guz.

“ Cred că acum mai mult că niciodată românii au nevoie de unire. Acum când au trecut peste 100 de ani de la marea unire, noi suntem mai dezbinați că niciodată. Împărțiți de social media sau mii de km în diverse grupulețe, uităm că avem același sânge, vorbim aceiași limba, avem aceiași tradiție și suferim cu toții de același dor de casă! Piesă este un apel la unitate! Că în celebra poezie folclorică românescă, unu-i moldovean (Guz), altul e muntean (Puya) și altul ardelean (Andra). E timpul să fim mândri că suntem români.Piesa este bonus track al albumului Aventurile Domnului Puya, lansat în decembrie anul trecut, și este compusă de către Mahia Beldo. Una dintre puținele co-producții dintre două case de discuri total independente, Scandalos Music și Andra Records. Acum, în 2020, e timpul să dăm generației noi din experiență acumulată în cei 20 și ceva de ani de muncă și să întindem o mâna celor care sunt la început de drum”, a spus Puya.

“Dorul este o piesă la care cred că vor vibra sufletele românilor, mai ales acum când au trecut atâtea săptămâni, ba chiar și sărbători importante, iar noi tot nu ne-am revăzut părinții. Nu aș fi crezut că o vom lansa într-o criză ca cea pe care o trăim acum și că piesa va căpăta aceste semnificații.”, a spus Andra. 

I-ai dat play?