“Doamnelor şi domnilor, vă uitaţi la noul Playboy!” Aşa îşi începe Pitbull primul videoclip din 2014, pentru piesa “Wild Wild Love”, pe care o cântă alături de fetele de la G.R.L. Prima jumătate a clipului este filmată la Playboy Mansion, în Los Angeles, lângă Beverly Hills. Asta pentru că Pitbull a semnat de curând un parteneriat cu imperiul lui Hugh Hefner. Tăticul iepuraşilor nu apare deloc în videoclip, însă fetele sale sunt prezente, îmbrăcate, evident, în “uniforma” clasică. Fetele de la G.R.L. nu fac nici ele notă discordantă cu peisajul.

Pitbull încearcă să încheie o afacere cu fetele, dar acest lucru se întâmplă abia pe “terenul” lui, adică la somptuoasa vilă Vizcaya, în Florida, acolo unde este filmată a doua parte a videoclipului. În concluzie, fete foarte tari, mult lux şi eleganţă. Cât despre piesă, pe noi nu ne-a dat deloc pe spate. Ascult-o şi tu şi spune-ţi părerea!

Pitbull îşi lansează un nou album în acest an. Tot în 2014 este anunţată şi o colaborare cu INNA, cea mai de succes artistă din România în străinătate.