Dacă ei îl au pe Fonsi, noi ne lăudăm cu Pepe. Artistul forțează vara și lansează o piesă HOT, cu un videoclip plin de pasiune. "Rămâne între noi" vine la fix un an de "Sentimente intense" și îți va face poftă de dans până în zori. 

Ritmurile latino ale piesei aduc vara mai aproape. Pepe a lucrat cu Jimmy Dub la producția piesei, iar versurile sunt scrise chiar de Pepe. Melodia vobeşte despre iubirea pasională, iar videoclipul postat de Youtube a stârnit controverse de la primele comentarii. “Piesa nouă şi de ce nu şi videoclipul este despre pasiune, acea pasiune ce izvorăşte din sentimentele intense ce apar atunci când ajungi să trăieşti o iubire ca niciodată pentru o femeie cât o sută. Orice altceva, chiar şi interpretările ar trebui să rămână undeva acolo ascunse, secrete pentru un plus de savoare, de instensitate, de mister”, spune Pepe.

VIDEO | Piesa asta făcea furori în urmă cu 7 ani! O mai asculți și acum?

Videoclipul, regizat de Dan Petcan, o are ca protagonistă pe Anastasia Iacub, o tânără de 23 de ani,  care are în palmares foarte multe concursuri câştigate, inclusiv Miss World Moldova în 2015. Pentru filmări, Pepe a luat-o direct de pe platourile emisiunii “Da Sau Nu”, prezentată de Dan Negru la Prime TV Chişinău.