După ce a fost declarat cel mai difuzat producator în Bulgaria, Monoir revine cu o super piesă. A lansat alături de Brianna single-ul „Shadows”. Piesa a fost compusă în studioul DeMoga Music, iar vocea îi aparține Briannei, artista care ne-a fascinat vara trecută cu „Lost In Istanbul”.

„«Shadows» este o piesa de stare, cu referire la frica de singuratate a unui om, insa e o piesa cu un mood pozitiv, care te poate face sa te simti liber si fericit. Am compus-o alaturi de Diana Rubinescu, Marius Moga si Florian Rus – oameni faini. Totul s-a intamplat in mod aproape magic si fara prea multe batai de cap. A fost inspiratie si buna stare. Acasa m-am ocupat sa o termin, sa o produc, mixez si masterizez si bineinteles sa inregistrez vocile cu Brianna careia i-a placut foarte mult piesa atunci cand i-am aratat-o. Plus ca i s-a potrivit de minune pe voce!”, a declarat Monoir.

OMG! Uite cât a costat un minut de publicitate la Gala Super Bowl 2019

„A fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea. Am fost in unele locuri pe care nu mi le-as fi putut imagina niciodata. Am mers pe drumuri pustii, m-am catarat pe o stanca, am vazut apusul printre palmieri si am cantat intr-un cerc de foc, lucruri pe care probabil nu le-as fi facut niciodata daca nu era piesa «Shadows». Am avut o echipa pasionata de ceea ce face. Am lucrat cu niste oameni super tari carora le multumesc”, adaugă Brianna.

Videoclipul piesei a fost filmat pe plaja Almeriei, oraș situat în Andaluzia (Spania) pe coasta Mării Mediterane, și în deșert. Iată ce a ieșit!