Minelli, artista care a ajuns în atenția tuturor după ce a lansat piesa "Mariola", piesă care a dominat topurile și care era pe buzele tuturor.

Muzica este compusă de Minelli și Costin Bodea, versurile sunt scrise de Minelli, iar producția este semnată de Costin Bodea. „BO$$ vorbește despre cei cu o atitudine exagerată, care se cred uneori mai mult decât sunt”, a spus Minelli.

Noua piesa o prezintă pe artistă într-o poveste cu versuri în limba spaniolă și română, un mix care îi pune în valoare personalitatea. Aceasta este si piesa care incheie proiectul “The Session”.

THE SESSION reprezintă un concept unic, care invită artiștii Global Records să își exprime personalitatea artistică într-un mod minimalist. În cadrul THE SESSION au fost lansate 10 piese de la artiștii Global Records: AMI – „Ora exactă” și „Atât de fain”, Rico888 – „Obnoxious”, Cezar Guna – „Scorpion”, Roxen – „I don’t care”, Alina Eremia – „3 luni” și „Foi de adio”, Killa Fonic – „Todos”, Mark Stam – „Waiting” și Minelli – “BO$$”. 

I-ai dat play?