Mark Stam a revenit cu o surpriză pentru fani. Artistul a lansat videoclip pentru piesa ”Pașii”, o piesă la care artistul ține foarte mult.

”A fost nevoie de un an și jumatate, 2 producții și 3 texte diferite ca să apară această piesă și pot să spun că această călătorie, de la cele mai pure sentimente până la cele mai dure s-a meritat din plin. De data asta fac doi pași înapoi și mă pun în locul unui narator, povestind o istorie, una dramatică, dar, în același timp motivațională, istoria unei persoane care se eliberează din lanțurile unei relații toxice și vede în sfârșit viitorul promițător la orizont.

Mulțumesc mult lui @alexcotoi pentru răbdare și pentru tot efortul depus în această piesă. Mulțumesc @dimaurusciuc pentru această coreografie, care a avut parte și de coate, pumni și picioare în față n-am putut să mă abțin. Mersi mult @spoialabrothers @globalrecords și întregii echipe, sunt foarte mulți oameni care stau în spatele acestui release și cu tot sufletul vreau să vă spun Mulțumesc Mult. @nicolinabucataru îți multumesc pentru toată dragostea oferită și pentru încrederea dăruita chiar și atunci când eu nu o aveam. Iar voi cei care mă urmăriți, multumesc mult pentru toată susținerea și energia pozitivă pe care mi-o oferiți, sunteți mirifici și apreciez că faceți parte din visul meu devenit realitate.”, a scris Mark pe Facebook.