Katy Perry a lansat videoclipul oficial al celui mai recent single, "Smile". Vizualul este unul colorat și vesel, ce îți va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

După lansarea oficială a piesei în variantă audio, Katy Perry le-a oferit fanilor un "performance video", lansat în iulie. Acum a venit timpul pentru un videoclip oficial. Materialul este regizat de Matthew Cullen, alături de care Perry a mai colaborat pentru "Dark Horse", "California Gurls" și "Chained to the Rhythm".

Videoclipul o surprinde pe cântăreață în ținute colorate, ce îi scot în evidență burtica de gravidă. Perry dă peste un joc video, protagonista fiind "Sad Clown", varianta animată a artistei.

"Smile" este piesa care dă titlul viitorului album al cântăreței. Materialul ar fi trebuit să ajungă la public pe 14 august, însă, din cauza unor probleme de producție, lansarea a fost amânată pentru 28 august.

Katy Perry a dat startul celui de-al cincilea album în mai, cu "Daisies". Piesa a venit după lansarea baladei "Never Worn White", lansată la începutul acestui an, o melodie în versurile căreia artista îi declară iubirea logodnicului ei, actorul Orlando Bloom și dezvăluie că așteaptă primul lor copil.