"They say all good boys go to heaven, but bad boys bring heaven to you" - este refrenul cu care Julia Michaels promite să cucerească din nou, la 10 luni după succesul piesei "Issues". 

Cântăreața americană, pe care toată lumea o știa până acum ca fiind tipa care le scrie hit-urile Selenei Gomez, lui Demi Lovato, Fifth Harmony sau Gwen Stefani, a lansat "Heaven". Melodia va fi inclusă pe coloana sonoră a celui de-al treilea film  din seria Fifty Shades, "Fifty Shades Freed".

NASOL! Jamie Dornan renunță la rolul din "Fifty Shades". "Sunt prea bătrân..."

Lansarea piesei vine cu doar două zile înainte de premiera peliculei în cinematografe, iar videoclipul, întunecat, vine să completeze povestea plină de senzualitate. 

Jessie J, Sia, Ellie Goulding și Dua Lipa vor avea melodii pe coloana sonoră a celui mai așteptat film din luna februarie. Surpriza cea mai mare vine de la Jamie Dornan (aka Christian Grey), care va cânta și el o melodie intitulată ”Maybe I'm Amazed”. Ellie Goulding revine cu o variantă nouă pentru hitul ”Love Me Like You Do”, cel care a fost coloana sonoră oficială de la ”Fifty Shades Of Grey”, primul film din serie.