După ce a lansat "Anxiety", alături de Selena Gomez, Julia Michaels revine cu o nouă colaborare. De data asta a făcut echipă cu Niall Horan, fostul membru al trupei One Direction. "What A Time" se numește melodia lor.

Piesa face parte de pe albumul Inner Monologue Part 1, lansat de Julia Michaels pe 25 ianuarie. "Nu puteam să fiu mai entuziasmată, nici dacă mi-aș fi dorit. Mi-am pus o bucată din mintea și din sufletul meu aici", a declarat artista care s-a făcut remarcată după ce a compus piese pentru artiști precum Justin Bieber și Selena Gomez. Cu toate acestea, a lansat primul ei single, "Issues", abia în 2017.

Julia și Niall au colaborat "de la distanță" pentru noua piesă. Fiecare și-a tras bucata lui în studio, iar Niall nu apare deloc în videoclip. Cu toate astea, a scris pe Twitter că este foarte încântat de rezultat: "Julia este una dintre prietenele mele bune, iar "What A Time" sună absolut minunat. Sunt foarte încântat să fiu parte a acestui proiect și abia aștept să auziți și voi piesa."