Paul Damixie a dat lovitura cu ”Rum & Coke” încă dinainte să fie lansată oficial, iar acum revine cu un nou single de top. De această, DJ-ul a decis să colaboreze pe piesa lui Jose AM, unul dintre cei mai importați artiști din Spania.

Jose AM și Paul Damixie au lansat „Lonely In The North”. Piesa este interpretată de Vizi Imre. Tot el a compus versurile, în timp ce muzica a fost compusă împreună cu Damixie și Șerban Cazan. “Ma bucura mult colaborarea cu Jose AM pentru piesa „Lonely In The North”. Jose AM este unul din marii DJ ai Spaniei, care a sustinut piesa „Get Lost”, piesa cu 7, 5 milioane de plays pe Spotify. Ii multumesc pentru aceasta colaborare si sper sa va placa!”, spune Paul Damixie.

OMG! Sean Paul a comis-o! Ce a spus despre Inna, după al treilea concert în România?

Cu un sound fresh și beat-uri care te fac să dansezi, piesa are un videoclip pe măsură. Filmarile au avut loc în locații din Madrid, Ibiza și Los Angeles, iar regia videoclipului este semnată de Alex Ceaușu. „Sunt foarte incantat de aceasta colaborare. Este o experienta noua si diferita in cariera mea artistica, alaturi de Cat Music Spain. A fost o provocare pe care am decis sa o accept, iar piesa „Lonely In The North” ma reprezinta in totalitate. Sper ca fanii mei sa fie la fel de incantati ca si mine”, a declarat Jose AM.