Jean Gavril, unul dintre cei mai nonconformiști artiști din România, lansează alături de Feli „Ultimul val”, o piesă dramatică despre plecare și gol rămas în urmă pierderii cuiva drag. Inspirat de moartea tatălui unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, comandant de vas de profesie.

După ce a realizat împreună cu Feli un cover de succes după piesă lui Dan Spătaru „Îți pare rău”, Jean Gavril a promis publicului că va reveni cu o piesă proprie împreună cu ea, de a cărei voce și profunzime este fascinat. „Din prima clipă am știut că această piesă este perfectă pentru un duet cu Feli. Vocea ei este superbă în general, dar pe piesă asta, aduce o supradoză de emoție.”, susține Jean Gavril despre colaborarea cu Feli.

„Eu sunt unul din cei mai mari fani Jean Gavril din momentul în care am făcut cunoștință în studiourile HaHaHa Production. Când Jean mi-a arătat demo-ul piesei Ultimul Val efectiv nu am putut-o ascultă, pentru că treceam prin schimbări mari pe plan personal și fiind o piesă cu un mesaj atât de intens, mă atingea prea tare. Aproape un an mai târziu, după ce multe s-au așezat, într-o seară la studio, Jean lucra la finalizarea piesei. Atunci am "fugit" la Smiley și Jean și i-am rugat să mă lase și pe mine pe această piesă pe care eu o consider o capodoperă. Mă bucur mult și sunt foarte fericită că Jean a acceptat să împartă așa poveste cu mine muzical!”, mărturisește Feli. 

Co-producție Roton și HaHaHa Production, „Ultimul val” are muzică și versurile scrise de Jean Gavrilă, Felicia Donose și Andrei Tiberiu Maria și producția muzicală realizată de Șerban Cazan și Lucian Nagy.

I-ai dat play?