Unele melodii sunt nemuritoare. De aceea artiștii români au ales să le reinterpreteze, după ani și ani. După ce a refăcut ”Constantine, Constantine”, Feli a colaborat acum cu Jean Gavril. Cei doi artiști au decis să-i aducă un tribut lui Dan Spătaru, chiar în anul în care acesta ar fi împlinit 80 de ani.

Jean Gavril şi Feli au lansat „Îți pare rău“, o variantă personală, sensibilă şi plină de emoție. „Sunt foarte încântată că în sfârşit cânt un duet cu Jean şi mai ales o aşa piesă a marelui Dan Spătaru. Cand «ne-a lovit» ideea de a reface «Îți pare rău» am fost atât de entuziasmați încât repede am intrat în studio şi am tras piesa. Îmi dă o stare de nedescris şi mă duce cu gândul la iubirile reale «din vremuri», iubiri care astăzi foarte rar se trăiesc“, spune Feli despre piesă.     

14 celebrități despre care nu ai zice că au aceeași vârstă

Cuceriți de șlagărul de altădată şi de povestea pe care o transmite, Jean şi Feli şi-au dorit ca prima care ascultă versiunea interpretată de ei să fie Sidonia Spătaru, soția lui Dan Spătaru. „Parcă ne doream cumva girul lui Dan Spătaru şi ne-am gândit că e firesc ca primul ascultător al versiunii noastre să fie cel mai apropiat om al artistului, femeia puternică din spatele legendei. Aşa am ajuns cu piesa la doamna Spătaru căreia îi şi dedicăm interpretarea noastră“, spune Jean Gavril. Piesa a fost refăcută în studiourile HaHaHa Production. 

Jean Gavril povestește că a ascultat pentru prima dată piesa „Îți pare rău“ în urmă cu doi ani, şi de atunci l-a marcat şi i-a sunat în urechi până când s-a hotărât să-i dea glas alături de Feli: „Am intrat în studio şi am tras piesa dintr-o suflare. Versiunea aceasta pe care am lansat-o acum este acea primă interpretare a mea, nicio altă variantă pe care am tras-o după aceea nu a avut aceeaşi emoție ca acea primă întâlnire a mea cu piesa în fața unui microfon. Piesa aceasta este toată o emoție, de la început până la sfârşit“