Irina Rimes a scos asul din mânecă. Artista a colaborat cu unul dintre cei mai tari DJ internaționali și a lansat ”Your love”.

Irina Rimes are planuri mari anul acesta. Artista și-a schimbat look-ul, iar acum vrea să cucerească peisajul muzical internațional. Pentru Irina nu este prima dată când bifează o colaborare cu un artist internațional. Artista de peste Prut a colaborat cu Mahmut Orhan, un DJ de origine turcă și au lansat ”Schhh”, ”Hero” și ”Nu vreau”.

Acum, Irina a filmat videoclip pentru piesa ”Your love”, o colaborare cu Cris Cab, artistul cunoscut pentru hit-ul ”Liar Liar”. Înainte de lansarea oficială, Irina a pregătit un concurs pentru fanii ei cu un premiu ce constă într-o întâlnire pe Zoom cu ea.

Cristian Cabrerizo, a.k.a Cris Cab este un artist de origine americană ale cărui demo-uri au atras atenția lui Pharell care, între timp a devenit mentorul lui. Celebritatea internațională a început odată cu lansarea piesei ”Liar Liar” care a ocupat cele mai bune poziții din topurile din Germania, Franța, Olanda, Belgia și nu numai.

Să sperăm că și piesa Irinei se va bucura de același succes!