La doar câteva zile după ce a lansat una dintre piesele de pe albumul "Cosmos" și anume "24:00", piesă care are deja pe 1 milion de vizualizări pe YouTube, artista anunță lansarea unei alte piese.

Piesa se numește "În palme" și vine la pachet cu un videclip realizat de către Bogdan Păun și Alexandru Mureșan. De versuri s-au ocupat Irina și Denis Roabeș, solistul The Motans. Tot ei sunt cei care s-au ocupat și de muzică, dar ajutați de Alex Cotoi, cel care a fost și la producție. 

Clipul a fost filmat în Istanbul, iar geometria clădirilor, cadrele arhitecturale și jocurile de lumini creează un univers unic, rupt dintr-un film atemporal despre singurătate și regrete. Irina a povestit: „În palme cred că este singura piesă scrisă în ultimii doi ani în care nu vorbesc despre mine sau despre trecutul meu. Piesa a fost creată într-o sesiune cu Alex Cotoi, la care am lucrat alături de Denis (The Motans), ce a compus refrenul și prerefrenul. A fost una dintre cele mai productive întâlniri ale noastre. Mă bucur că într-un final această piesă și-a găsit locul și timpul potrivit în linia mea de lansări."

Irina a rămas fidelă stilului ei vestimentar pentru acest videoclip, alternând hainele colorate și supradimensionate cu cele negre, mulate, din latex. Artista apare în ipostaze inedite, suave, nud, aducând o notă de erotism videoclipului.

Tu i-ai dat play?