INNA e gata să cucerească toamna cu un nou single, de această dată unul în limba franceză, "Bebe". Acest track este o colaborare cu Vinka şi primeşte un videoclip filmat în metroul din Bucureşti.

INNA continuă să surprindă şi după ce a lansat un album în limba spaniolă, "Yo", acum cochetează cu franceza pe "Bebe". Aceasta este o melodie cu un vibe melancolic, iar Vinka contribuie cu o parte de pop glam cosmopolit. Videoclipul alternează între party-uri underground la metrou cu modele heroin chic şi imagini alb-negru în care protagoniştii defilează în haine inedite.

Artista le-a oferit fanilor un teaser pentru a le arăta ce le-a pregătit și la ce a muncit atât de mult ca totul să iasă perfect. INNA și-a dorit de foarte mult timp să filmeze un videoclip la metro, într-un spațiu underground.

Despre acest release INNA a declarat următoarele: ”Am compus Bebe într-o zi într-o sesiune spontană la studio, linia a ieșit imediat, refrenul și conceptul la fel, totul s-a legat foarte bine și apoi am continuat să lucrez piesă cu Vinka, Theea și Marco&Seba. Îmi place mult cum a ieșit, Vinka se integrează perfect în vibe-ul piesei. Enjoy!”

Vinka, pe numele său real Veronica Luggya este o artistă de 25 de ani din Uganda, care a semnat recent un contract cu Sony Music Africa. Cântăreața a venit în România pentru filmarea acestui clip, dar şi pentru a participa la The Artist Awards.

Rezultatul este unul wow, iar tu îl poți vedea chiar aici: