Chiar în prima zi a anului 2019, Irina Rimes și Guz au făcut echipă și au lansat „Prea fin, prea dulce”. Piesa a depășit 2,5 milioane de vizualizări în mai puțin de o lună, iar acum Guz și Irina Rimes revin cu videoclipul.

Piesa „Prea fin, prea dulce”, în colaborare cu Irina Rimes, este extrasă de pe albumul „Inimă de piatră”, lansat de Guz la începutul anului. El a compus piesa și tot el a regizat și videoclipul, împreună cu Octavian „Kobzzon” Malai. Filmările au avut loc la Chișinău.

VIDEO | Uite cum sună "DjaDja", de la Aya Nakamura, în limba română! Trebuie să asculți!

„Ne cunoaștem de foarte mult timp. Eram sigură că se va întâmpla ceva în viața asta care ne va aduce împreună pentru a cânta ceva frumos. Când mi-a povestit piesa, am știut că e un proiect drăgut și de aceea nu am ezitat cu răspunsul. Cel mai mult mi-a plăcut că am reușit să mă pliez ușor pe o piesă pe care n-am scris-o eu, dar în care m-am regăsit din punctul de vedere al mesajului și-al interpretării”, a povestit Irina Rimes. 

COOL! Zara Larsson vine la București. Va cânta în deschiderea unui super concert!

Colaborarea dintre cei doi artiști a fost extrem de bine primită de către public. „Vreau să-i mulțumesc Irinei pe această cale și sper din tot sufletul ca uniunea de forțe pe care am făcut-o pe această piesă să ajungă la cât mai mulți oameni. Vreau să le transmit celor care o ascultă o stare pozitivă și optimistă”, a declarat Guz.