După succesul mega-hit-ului “Străzile din Bucuresti”, ce se află în continuare pe locul 1 în topurile radio și TV pentru a treia lună consecutiv, florian lansează “Pe buzele tale”. 

“Pe buzele tale” este o declarație de dragoste modernă ce prezintă “efectele” pe care le are iubirea asupra artistului. Piesa este al doilea single de pe EP-ul “Străzile din Bucuresti”, ce este disponibil de astăzi pe toate serviciile de streaming. Pe lângă noul single și “Strazile din Bucuresti”, Ep-ul mai conține piesele “Sportul preferat”, “Cand vine noaptea”, dar și o colaborare surpriză ce va fi lansată în prima parte a anului 2020. 

Scrisă de florian alături de echipă DeMoga, piesa “Pe buzele tale” este însoțită de un videoclip realizat de Iulian Moga, ce are în prim plan un cuplu de îndrăgostiți pentru care iubrea este singură necesitate în viață. 

Florian este unul dintre cei mai în vogă autori din industria muzicală, numele lui apărând în creditele celor mai importanți artiști din România: Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă, Mira, Delia, Adda, Shift, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Lidia Buble și Marius Moga. A debutat că artist solo în urmă cu 2 ani cu piesă “Cat încă ne iubim”, urmată la scurt timp de “Cel mai lung drum”, însă cel mai mare succes l-a cunoscut odată cu lansarea piesei “Strazile din Bucuresti” alături de MIRA, ce încă domină topurile radio și TV, ajungând în 24h de la lansare pe locul 1 în Trending.