După o pauză de un an și jumătate, Elena Gheorghe a lansat un nou single, pe care fanii îl așteptau demult. "Un gram de suflet" este prima piesă pentru care frumoasa artistă a colaborat cu băieții de la Epiq Records, iar videoclipul te va duce într-o poveste de dragoste cu un decor tropical, “caliente”.

"Pregătiți-vă pantofii pentru bachata sensual", a scris Elena pe Instagram. "“Un gram de suflet” e primul single pe care il lansez de pe albumul pe care il pregatesc de un an jumatate impreuna cu minunatii si talentatii baieti de la Epiq Records. Am ales ca toata aceasta perioada sa nu mai lansez altceva, sa lucrez consecvent si legat la album, sa ma racordez la starea mea reala, la adevarul profund din viata mea; tocmai am implinit 33 de ani, sunt mama, iubita... cred ca acum stiu cel mai bine ce si cine sunt cu adevarat si nu mi-e deloc teama sa arat tot ce simt... am vrut ca si muzica mea sa se apropie de adevarul meu de acum. Dintotdeauna m-am simtit foarte bine in ritmurile latino, cred ca temperamental meu e unul pasional, exploziv, pozitiv, la fel ca toata arta care vine din coltul ala de lume.”, a declarat artista.

FOTO | Antonia, însărcinată din nou? Iată fotografia care a dat-o de gol! "De data acesta poate va fi fetiță.."

Videoclipul piesei “Un gram de suflet” e regizat de Ionuț Trandafir și abundă în mișcări de dans extrem de pasionale, pe ritmuri de bachata sensual. Coregrafia a fost facută de un duo incredibil, campionii mondiali la bachata sensual, Sara și Marco.