După ce a dat lovitura cu 2 piese în limba armână, "Lună albă" şi "Ela Ela", care au strâns un număr record de vizualizări încă din primele ore de la lansare, Elena Gheorghe lansează o nouă piesă.

"Turboman" vine ca un cadou pentru fanii artistei, în prag de 8 martie. Piesa compusă de Alex Pelin și Adi Colceru are un sound nou, iar povestea piesei și vocea puternică a artistei sunt completate de un videoclip regizat în studiourile NGM Creative. "Mi-a plăcut ideea din spatele piesei «Turboman»”, m-a atras povestea foarte tare. «Turboman» este despre dragoste, suflete pereche și ceea ce implică drumul spre acestea, o lupta despre regăsire și cucerire", spune Elena.

Karmen A CONFIRMAT că este însărcinată! Vezi prima fotografie cu burtica de gravidă!

Pentru videoclip, artista a optat pentru o schimbare radicală de look. Și-a schimbat culoarea părului și trebuie să recunoaștem că o prinde de minune. "M-am simțit foarte ciudat pentru că sunt de foarte mult timp roșcată și mi-a luat ceva să mă obișnuiesc. Filmările au durat 12 ore și ne-am organizat foarte bine pe platou cu echipa NGM. Au fost cele mai relaxante filmări de clip la care am participat", adaugă Elena.