După succesul hit-ului "Lună Albă", cover ce a ajuns pe locul 1 în topul celor mai populare videoclipuri de pe YouTube și s-a auzit la posturile de radio și TV, Elena Gheorghe revine cu o piesă nouă. Se numește "Ela Ela" și este inspirată din folclorul armânesc.

Elena Gheorghe a lăsat deoparte muzica ușoară și s-a întors la origini. Noua melodie, "Ela Ela" are șanse mari să te cucerească de la prima ascultare, așa cum s-a întâmplat și cu "Lună Albă".

FOTO OMG | O tipă din Mexic seamănă izbitor cu Selena Gomez. Trebuie să vezi fotografiile astea!

„Acest proiect muzical este unul de suflet, dedicat bunicii mele, care m-a crescut, care m-a învățat să vorbesc armâneste și să promovez tradițiile și cultura armâească. În 2008, am lansat primul meu album de muzică armânească, care a ajuns nu numai în casele aromânilor, ci și în casele românilor. În 2018, când am lansat „Lună Albă' , a fost un boom, iar anul acesta pregătim multe surprize, printre care un album nou-nouț și un show extraordinar”, mărturisește Elena.

De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum „Body Song”, „Ecou”, „Antidot”, „Autograf”, „Până dimineață', care au cucerit publicul și posturile de radio din România. Mai mult decât atât, Elena a ocupat primele poziții în topurile de specialitate din țări ca Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia cu piese ca „Mamma Mia”, „Midnight Sun” și „Senor Loco”. În noiembrie, Elena a cucerit Spania din nou și a lansat „Lalla”, feat. Absolute.