Una dintre piesele pe care o auzi obsesiv pe TikTok are acum un super videoclip. Enjoy ”Like that” de la Doja Cat și Gucci Mane.

Piesa este virală pe TikTok și milioane de utilizatori ai platformei fac zilnic provocări pe ea. Doja Cat, artista care a devenit populară datorită TikTok a reușit o performanță la care unii doar visează: să aibă piese în topul Billboard.

Amalaratna Zandile Dlamini a.k.a Doja Cat s-a născut în 1995 în America, într-o familie în care tatăl era actor și producător, iar mama ei era pictoriță. Doja Cat și-a început cariera încărcând piese pe SoundCloud, iar la scurt timp după aceea, piesa ”So high” a făcut parte de pe coloana sonoră a serialului ”Empire”. Printre modelele ei din industria muzicală se numără Gwen Stephani, Drake, Christina Aguilera și Nicki Minaj.

Doja Cat se poate lăuda cu piesa ”Boss bitch” care a apărut pe coloana sonoră a filmului ”Birds of Prey”, dar și cu piesa ”Juicy” alături de Tyga care a urcat de pe locul 83 pe locul 41 în Billboard chart, ajungând astfel cea mai de succes piesă a artistei.