După ce a colaborat cu o mulțime de voci feminine: Raluka, Misha, Barbara Isasi de la Mandinga sau Irina Rimes, DJ Sava lansează o piesă nouă, pe care n-ai voie să o ratezi. “N-am nevoie” este un featuring cu Ioana Ignat. 

Acolo unde pune mâna DJ Sava se naște un hit, iar cea mai nouă colaborare a lui are toate șansele să rupă topurile vara asta. Piesa a fost anunțată încă de acum câteva săptămâni, prin intermediul rețelelor de socializare.  „Mă bucur foarte mult că s-a întâmplat ca de ziua mea să lansez «N-am nevoie» – pentru că astăzi nu am nevoie de nimic, doar de prieteni și oameni dragi. Ioana este un artist foarte talentat, iar vocea ei se potrivește perfect pe această piesă”, a declarat DJ Sava.

FOTO | 18 vedete care au peste 40 de ani, dar nu-și arată vârsta

Ioana Ignat și DJ Sava cântă despre o relație încheiată și cum dragostea și suferința te pot schimba. „Acest cântec este pentru toți cei care «au nevoie» de un pansament perfect pentru dor. Muzica este cel mai frumos cadou, iar eu sper ca succesul acestei colaborări să fie unul dintre cele mai memorabile cadouri pentru DJ Sava, chiar de ziua lui”, a adaugat Ioana Ignat. Videoclipul a fost filmat în Spania în luna februarie, și a fost regizat de Anton San (San). Noi zicem că e de pus pe repeat. Tu ce zici? E hot or not?