Gata, s-a lansat! Piesa pe care Delia a cântat-o în premieră absolută dimineață, la Morning ZU, are acum parte de videoclip. 

Oprește-te din orice ai face! Hitul pe care Delia l-a lansat azi la Radio ZU are parte de videoclip oficial. Delia a povestit în Morning ZU, înainte de a cânta piesa, că vizualul a fost filmat la ea acasă și a dat câteva detalii picante ”din casă”. De exemplu, Delia apare în câteva cadre într-o cadă plină cu cartofi prăjiți. A fost nevoie de 30 de kilograme de cartofi, care au fost prăjiți chiar pe terasa Deliei. 

VIDEO: Delia a lansat ”Du-te mă” la Morning ZU

Așadar, ”îți făceam clătite doar cu dragoste și dor” s-a transformat ”îți făceam cartofi prăjiți”. Piesa poate fi imnul tuturor femeilor, iar Delia a povestit că asta și-a dorit atunci când a scris-o: să le încurajeze pe toate femeile care cred că merită mai mult să ceară ce își doresc și să nu se mai mulțumească cu puțin în relații. 

PS: te avertizăm că vizualul melodiei e pe bază de mâncare, așa că dacă nu ai mâncat înainte, s-ar putea să ți se facă poftă!