După ce au colaborat de-a lungul timpului cu artiste precum Anne-Marie, Demi Lovato sau Rita Ora, băieții de la Clean Bandit revin în forță. Au lansat “Mama”, un featuring cu Ellie Goulding. Piesa e numai bună de ascultat primăvara asta, oriunde te-ai afla, însă vizualul te va surprinde.

Videoclipul, regizat chiar de Clean Bandit, ilustrează de fapt povestea lui Donald Trump. Totul începe cu un copil care merge la școală și este agresat de tatăl său. Se joacă singur, fără prieteni și construiește un zid din cuburi din lemn, pe care-l va transforma după ce va ajunge președinte într-un zid rasist, de frontieră. Mesajul e unul cât se poate de simplu: un băiat care crește cu teamă, va deveni un om periculos.

Doar dansul lui Donald Trump nu este total realist în acest videoclip. Cu toții ne amintim cum s-a descurcat președintele SUA atunci când când a fost invitat la Saturday Night Live și a încercat să danseze pe piesa lui Drake, “Hotline Bling”.

“Am scris acest scenariu despre un băiat a cărui putere i-a fost luată încă de copil, dar a crescut hotărât să-și ia puterea înapoi”, a declarat Grace Chatto. Videoclipul se încheie cu președintele american dansând alături de soția lui, Melanie, pe o emblemă cu un mesaj dur: “Abuzarea copiilor noștri poate dăuna lumii întregi”, adică orice copil ar putea crește, să fie… un Donald Trump. Și asta, nu în sensul bun!

“Mama” face parte de pe al doilea album de studio al lui Clean Bandit,  “What Is Love?”, alături de hit-uri precum “Rockabye” și “Solo”.