Arando Marquez, DJ-ul care a mixat în deschiderea concertelor unor artiști internaționali precum ATB și Josh Gallahan, colaborează cu MRB (Mahala Rai Banda) și What’s UP pentru o piesă nonconformistă, fresh și super catchy. O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, „Dai duma” este compusă de MHB, What’s UP, Alex Velea, Arando Marquez și Răzvan Matache. Piesa este însoțită de un videoclip vibrant, fun, în care artiștii cântă și dansează ca la cea mai tare petrecere.

„Acum un an de zile am început să lucrez la piesă împreună cu MRB (Mahala Rai Banda), dar a început cu adevărat treaba atunci când Alex Velea a ascultat piesa, prinzând contur la Golden Boy Society, echipa care m-a primit cu brațele deschise. «Dai duma» este despre o problemă românească și aparent nemuritoare: iubirea față de o persoană de o altă etnie. Colaborarea cu What’s UP a venit o dată cu momentul în care ascultăm piesă și simțeam că lipsește ceva. A ascultat-o și el și s-a hotărât pe loc să continuăm piesă împreună pentru că se regăsește. Sper că toată lumea să vadă frumosul din acest single – amprenta lăutărească a celor de MRB, partea rap dată de What’s UP, cât și trendul universal și ideea de trap”, declara Arando.

„Mă bucur din suflet pentru această colaborare cu Arando Marquez, Mahala Rai Banda și casa de producție Golden Boy Society. Legenda spune că mama este țigancă creștină și tată român evreu. Până ajunge rezultatul testului ADN vă ofer o mostră din iubirea mea față de toate etniile Pământului”, mărturisește What’s UP.