„Acum un an” este cel mai nou single pe care Any1 îl lansează în colaborare cu AMNA. Piesă este însoțită de un videoclip plin de emoție, ce îmbină imagile cu versurile sensibile. Compusă de către Any1, „Acum un an” este produsă în studiourile Tuan Records.

„Toată povestea începe cu o trăire reală, neașteptat de frumoasă, dar tristă în același timp. Există momente în viață când inima se luptă cu mintea iar de cele mai multe ori, câștigă inima. Ea a spus totul în piesă "Acum un an". Mi se întâmplă des, să citesc note muzicale pe chipurile oamenilor, iar dacă sunt implicat și emoțional, totul prinde contur în studio. Am trecut prin toate sentimentele posibile când am scris piesă - dragoste, ura, frustrarea creată de războiul din mintea mea și cel mai important... dor. AMNA a reușit să dea și mai multă viață piesei, punând aceeași doză de suflet în piesă că și mine. S-a regăsit și ea în povestea "Acum un an" și toată colaborarea a funcționat foarte natural și rapid”, mărturisește Any1.

„Am intrat în studio cu Any1 care mi-a spus povestea piesei. Am ascultat apoi melodia și mi s-a făcut pielea de găină imediat, mi se pare emoționantă. Mă simt onorată că lansăm împreună „Acum un an”. Sperăm din suflet să va placă”, adaugă AMNA.

I-ai dat play?