De ziua ei, Antonia a ales să le facă cel mai frumos cadou fanilor. A lansat "În oglindă", o piesă sensibilă, inspirată din viața ei și a fetiței ei, Maya.

"M-am deschis cel mai mult față de fani, de public prin piesa aceasta, am dat o bucațică din intimitatea mea. Mie nu prea îmi place să comentez despre acest subiect, pentru că sincer, nici nu este necesar, dragostea mamei pentru copilul său este evidentă și nu trebuie să mă explic. Nu am mai prea vorbit despre subiectul acesta în ultima vreme. Piesa "În oglindă" arată tot ceea ce simt pentru ea și este cea mai frumoasă piesă scrisă pentru mine, pentru că este despre fiica mea. Îl admir foarte mult pe Denis Roabeș, este foarte talentat, este foarte poetic. M-a ascultat la studio la sesiune, i-am vorbit despre Maya, fetița mea, și despre ceea ce simt și el a transformat totul într-un singur cântec. A reușit să transmită tot ceea ce simt eu prin muzică. Și îi mulțumesc din tot sufletul. Plâng de fiecare dată când o ascult.”, a declarat Antonia.

VIDEOCLIP NOU | Carla’s Dreams – Te-ascund In Vise

Melodia "În oglindă" a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Antonia și Marco & Seba, fiind produsă de ei, iar versurile au fost scrise de Denis Roabeș și Antonia.

Artista, care tocmai a împlinit 30 de ani, se pregătește să urce pe scenă ca invitat special la concertul Carla’s Dreams - "Nocturn" de la Romexpo, alături de Delia, Mark Stam și Vanotek. Concertul va avea loc pe 18 mai.