După ce a colaborat cu Ariana Grande și Dua Lipa, Andreea Bocelli revine cu o super piesă. A lansat "Amo Soltanto Te", un duet cu Ed Sheeran, care-ți va face pielea de găină.

"The First Love Lasts Forever" (trad. "Pima dragoste durează pentru totdeauna") este mesajul pe care Andreea Bocelli și Ed Sheeran încearcă să-l transmită. Melodia "Amo Soltanto Te" face parte de pe albumul artistului italian, intitulat "Si", și a fost compusă de Ed Sheeran și fratele său, Matthew, pe versurile lui Tiziano Ferro. Videoclipul a fost filmat în Verona, Italia, sub forma unei ceremonii de nuntă între copii, ca simbol al iubirii pure. Regizorul și-a imaginat versiuni tinere ale cântăreților, inclusiv o copie a lui Ed Sheeran. Băiatul are și tatuaje pe mâini, asemănător cu cele pe care le are artistul.

OMG! Selena Gomez nu mai este cea mai urmărită femeie pe Instagram! Uite cine i-a luat locul!

Piesa a fost lansată inițial în limba engleză și se numea "This is the Only Time". Aceasta este a doua colaborare dintre Andreea Bocelli și Ed Sheeran, după "Perfect Symphony", un remake al piesei "Perfect", din 2017. Melodia a depășit 180 milioane de vizualizări pe YouTube.