Anul acesta, AMNA a lucrat foarte mult în studio, a compus și a creat muzică pentru suflet, plină de emoție și de trăiri intense. „Cumpăr timp”, cea mai recentă piesă semnată de către artista, este un semnal de alarmă adresat tuturor oamenilor care uită că cele mai importante lucruri, fără de preț, pe care le pot oferi celor dragi sunt timpul, atenția și iubirea.

„Trezește-te și fă-ți timp pentru copilul tău! Trezește-te și fă-ți timp pentru ai tăi cât sunt încă lângă tine! Timpul pierdut nu se mai recupererează niciodată și nicio sumă de bani nu poate compensa iubirea. Zbuciumul meu este despre cum să creez un echilibru între carieră și timpul petrecut cu ai mei. Valul profesional trece, relația cu familia rămâne și este cea care contează până la sfârșit. Așadar, te invit să trăiești conștient în epoca vitezei și să îți amintești, tot timpul, care sunt adevăratele valori în viață! Tu pentru cine vrei să cumperi timp?”, mărturisește AMNA.

Cu o săptămâna înainte de lansare, artistei i s-au alăturat pe rețelele sociale personalități media precum Andra, Adelina Pestritu, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Teo Trandafir și Sore, care fac tot posibilul să creeze un echilibru constant între carieră și familie și care au reacționat la clipul piesei „Cumpăr timp”.

I-ai dat play?