Ami revine cu o nouă piesă, aceasta se numește "Fotogafii" și vine la pachet cu un videoclip foarte tare. Aceasta spune povestea celor mai frumoase amintiri din copilărie, surprinse în fotografii care prind viață.

Versurile piesei au fost scrise de către AMI și Florian Rus, iar de muzică s-au ocupat  AMI, Florian Rus, 911 și Adi Colceru.

"Amintirile pe care le colecționam de-a lungul vieții ne rămân în suflet, dar și în fotografii. Și atunci când le privim, ne cuprinde un sentiment de nostalgie. De câte ori nu ne-am dorit să ne reîntoarcem într-un loc anume sau în brațele unei persoane dragi? De câte ori n-am vrut ca fotografiile în care ne-am lăsat emoțiile să prindă viață și să retrăim acele momente?", a declarat Ami.

"Piesa <Fotografii> este despre acele momente, despre acele trăiri, locuri și oameni pe care i-am pierdut sau i-am lăsat în urmă, dar care ne-au rămas în suflete. O piesă sensibilă care vorbește despre viața noastră din fotografii”, a mai spus ea.

Videoclipul piesei, cu o imagine alb-negru, redă, într-un parc de distracții, atmosfera anilor ’80, fundalul celor mai fericite momente ale copilăriei. I-ai dat play?