După ce a lansat “Freeze”, alături de Monoir, Alina Eremia a prins gustul colaborărilor. Așa s-a născut "Doar noi", un featuring cu Mark Stam, un artist de peste Prut.

De altfel, piesa fusese lansată de ceva vreme doar de Mark, însă Alina Eremia s-a îndrăgostit de ea la prima ascultare. Așa a apărut ideea unei versiuni noi, completând "tabloul de doi" chiar în Luna Iubirii.

Dakota Johnson a purtat lenjerie intimă INVIZIBILĂ la filmările "Fifty Shades". "Era atât de lipicios..."

"Doar Noi" a fost compusă în mare parte de către Mark, iar pentru producția a lucrat cu Marco & Seba, cei care au cucerit lumea cu muzica lor, și care și-au pus amprenta pe aproape toate hit-urile Innei. Melodia a fost inspirată dintr-o iubire platonică, iar mulți dintre voi se vor regăsi în ea. Videoclipul a fost filmat într-o casă neîncălzită, pe parcursul a 26 de ore, iar Alina Eremia și-a schimbat și look-ul pentru clip.

“Doar noi” este acea melodie pe care o poti asculta in orice stare. Indiferent ca esti suparat, trist, fericit, indragostit, versurile piesei te duc in directia in care vrei sa fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decat acum, in luna iubirii.  Ma bucur nespus ca pot sa cant aceasta piesa alaturi de Mark Stam un artist incredibil de talentat”, a declarat Alina Eremia.