Alina Eremia a făcut echipă cu The Motans, Marco și Seba - artiștii care stau în spatele celor mai tari hituri semnate de Inna, și a lansat "De Sticlă", primul ei single din 2019. 

Piesa spune povestea unei iubiri intense în care vulnerabilitatea este o armă cu două tăișuri. Artista declară că a muncit foarte mult pentru acest single, pe care îl anunță a fi primul dintr-o serie pregătită pentru acest an.

Videoclipul întregește povestea cu imagini filmate în Palatul Cesianu – Racoviță din București și în alte două locații în stil modern, realizând un contrast puternic între atmosfera de secol al XIX-lea și prezent. De asemenea, la filmarea videoclipului s-au folosit și efecte speciale pentru secvențele cu sticla spartă.

VIDEO: Asta e piesa pe care Delia a compus-o în 2 ore şi a plâns

„În ultimul timp am reușit să petrec foarte mult timp în studio, am scris mult și mă bucur că, în sfârșit, puteți asculta primul single dintr-un calup de piese ce vor fi lansate anul acesta. <De sticlă> este o melodie la care am lucrat cu Denis (The Motans),  cu Marco și Seba și este ca un closure, în urma unei relații care te-a consumat, în care unul a iubit mai intens ca celălalt, a fost mai vulnerabil (inima de sticlă), iar celălalt a subapreciat-o și nu a știut să o protejeze. Să nu vă fie frică să aveți o inimă de sticlă, pentru că iubirea sinceră repară orice!”, este mesajul transmis de Alina Eremia.