La 4 luni după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, Alexandra Stan a lansat primul ei single. Se numește "Favourite Game" și face parte de pe coloana sonoră a filmului "Miko Girl".

A furat inimile a milioane de fani din toată lumea, după ce a pus emoție pe muzică, iar acum Alexandra Stan și-a făcut oficial debutul și în lumea filmului. Artista a plecat în America pentru a lucra la un nou album, și a ajuns în Japonia, direct pe covorul roșu. 

VIDEOCLIP NOU: DJ Sava feat. Olga Verbitchi - Coco Bongo

Piesa “Favorite Game”, compusă și produsă de Cristian Ștefănescu de la Electric Brother, a fost aleasă pentru soundtrack-ul filmului “Miko Girl”, iar Alexandra Stan a fost invitată să participe la premiera peliculei, la Tokyo International Film Festival (TIFF). Imediat după aceea, a filmat și videoclipul, care cuprinde fotografii cu personajele principale, dar și imagini cu artista noastră.

RECOMANDARE ZUTV.RO | SOFI TUKKER - Best Friend feat. NERVO, The Knocks & Alisa Ueno

"Simt că am făcut primul pas în lumea cinematografiei prin muzică. Sunt fascinată de această lume, este un alt mod de a împărtăși ideile, creativitatea și, în cazul meu, de a face ceva nou, original.", spune Alexandra Stan.

Filmul "Miko Girl" prezintă povestea unei fete pe nume Shiwasu, fiica unui preot din Shinto, care are grijă de un băiat de 5 ani, Kenta. Toată povestea se concetrează în jurul tinerei, și urmărește transformarea ei în femeie.