În sfârșit s-a lansaaat! Una dintre cele mai de succes trupe românești din toate timpurile, Akcent, revine cu un nou single, în colaborare cu Nicole Cherry. 

După colaborări cu artiste precum Lidia Buble, Lora, Reea sau Sandra N, Akcent face acum echipă cu Nicole Cherry, una dintre cele mai iubite soliste din țară.

„Si me quieres” se afla în sertarul lui Adi de patru luni, însă nu s-a bucurat de videoclip până acum din cauza programului încărcat al celor doi. „Si Me Quieres" îmbină influențele balcanice care au adus trupa în fruntea topurilor internaționale ani la rând, cu o producție latino, în timp ce versurile piesei sunt alcătuite dintr-un mix de engleză și spaniolă. 

Șase ani de carieră, peste 15 hit-uri lansate, refrene și show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, sute de mii de cireșe, peste 1.500.000 de urmăritori pe Instagram: Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România. 

Totodată, 2019 este un an special pentru Akcent, care aniversează 20 de ani de hit-uri, concerte și succes, atât local cât și internațional. 

Tu l-ai văzut?