Îi mai oprește cineva pe Afrojack și pe băieții de la Rae Sremmurd? Artistul premiat cu un Grammy și duo-ul care te-a obsedat în ultima perioadă cu piesele sale și-au unit forțele cu Stanaj și au lansat "Sober", o melodie care sparge toate barierele.

Celebrul DJ olandez nu s-a dezis nici de această dată și a demonstrat că poate produce orice gen de piesă, după ce la începutul anului a lansat "Ferrari", alături de Cheat Codes. "Sober" are și o poveste interesantă: e despre momentul ăla în care te îndrăgostești în club și ai vrea ca noaptea să nu se mai termine.

14 celebrități despre care nu ai zice că au aceeași vârstă

"Sober" trece prin aproape toate genurile, de la pop, la hip-hop și dance, iar asta face ca piesa să devină potrivită pentru orice stare de spirit ai avea. Cei patru artiști au filmat videoclipul într-un spațiu futurist, luminat doar de neoane, și au recunoscut că au avut ceva de lucru pentru ca beatul să pice exact pe imagini.

Apariția lui Rae Sremmurd pe "Sober" vine la scurt timp după ce Slim Jxmmi și Swae Lee au declarat că urmează un an interesant. Cel de-al patrulea lor album este pe drum, iar Swae va lansa și un disc solo.