Adrian Sînă lanseaza o super colaborare cu Ruby: "Prieteni buni"!Este o piesă cu un mesaj pozitiv, care celebrează prietenia și legătura puternică ce se poate stabili între două persoane.

Single-ul este scris și produs de Adrian Sînă, What’s UP, Pistol Cristian, Christian Ilie Theodoru și Negru Liviu.

Despre colaborarea cu Adrian, Ruby spune: „În copilărie făceam sincroane cu prietenii pe piesele lui, iar astăzi ne “sincronizam” pe aceeași piesă. Este o bucurie pentru mine să pot lucra cu el și pot spune că eu și Adrian suntem “doi prieteni buni” care au de împărțit o piesă de pus la suflet!” 

Adrian SÎna revine în atenția noastră cu piesa “Prieteni buni”, lansată la scurt timp după colaborarea cu Betty Blue, “Dulce împacare”. În 2019, artistul a avut un an plin și datorită proiectului Akcent, lansând single-urile „Si Me Quieres" și „Without You", care au cucerit piața internațională.

Totodată, 2019 a fost un an special pentru Akcent, care aniversează 20 de ani de hit-uri, concerte și succes, atât local cât și internațional. Trupa a cucerit piața internațională odată cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea în limbă engleză a hitului local „Dragoste de închiriat”. Piesa a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa, în țări precum Olanda și Franța, în timp ce următoarele lansări, „That’s My Name”, „Stay With Me” și „My Passion” i-au consolidat proiectului poziția de star internațional. 

Ai văzut videoclipul?